HypoNet za građane /
HypoNet for Retail

Poštovani korisnici TAN-a,

Želimo Vas obavijestiti da je banka u procesu implementacije novog rješenja za potvrdu transakcija za korisnike HypoNet internet bankarstva koji koriste Tan tablice. Naime, u narednom periodu radit ćemo na implementaciji IT rješenja koje će Vam, kao klijentu, omogućiti da umjesto dosadašnjeg unosa koda sa Tan liste prilikom potvrde transakcija napravljenih putem HypoNeta, Vaše transakcije potvrdite kodom koji će biti jednokratno generiran i dostavljen putem SMS poruke na Vaš mobilni telefon.

S tim u vezi jedan od važnih koraka u provedbi ovoga rješenja, koje će Vam optimizirati rad u HypoNetu i olakšati zaključenje transakcija koje radite, je da, kao klijent, verificirate broj mobilnog telefona na koji ćete primati jednokratni SMS kod.

Najljubaznije molimo da nazovete naš Kontakt Centar na broj 070 340 340 i da kolegama potvrdite broj mobilnog telefona na koji želite dobijati SMS kod. Broj koji potvrdite neće biti korišten u marketinške svrhe nego isključivo za potrebe elektronskog bankarstva.

Unaprijed se zahvaljujemo,

S poštovanjem

 
TEHNIČKA PODRŠKA ZA GRAĐANE / TECHNICAL SUPPORT FOR RETAIL
KONTAKT / CONTACT

Telefon/Phone: +387 (0) 70 340 340
Fax: +387 (0) 36 444 235
E-mail: kontakt.centar@hypo-alpe-adria.com
ADRESA / ADDRESS

Hypo Alpe-Adria-Bank d.d.
Kneza Branimira 2b
88000 Mostar